Errands
Het hoofscherm van Errands

Ik gebruik Errands nu een paar weken. Hier mijn bevindingen.

Wat is Errands?

Errands is een to-do lijst applicatie met ondersteuning voor subtaken en synchronisatie met bijvoorbeeld je Google account of het zelf synchroniseren via bijvoorbeeld Nextcloud (wat ik doe).

Voordelen Errands

De interface van Errands is erg overzichtelijk en duidelijk. Ook het kunnen synchroniseren met verschillende cloud providers is een pluspunt. Vooral omdat hiermee Errands goed te gebruiken is op meerdere computers.

Nadelen Errands

Het voordeel is ook het nadeel. De interface is erg rommelig als je deze op een groter scherm gebruikt of meerdere kolommen laat zien door het uit te rekken.

Ook is er een probleem met het synchroniseren van taken via een cloud provider. Als taken worden weggegooid komen ze weer terug. Hierdoor is het erg lastig om gedane taken weg te gooien, waardoor het snel moeilijk word om taken bij te houden en een overzicht te bewaren.

Conclusie

Errands is een goede tool met sterke punten en een duidelijke interface. De tool heeft echter ook wat nadelen met synchroniseren. Het is duidelijk een tool die nog in ontwikkeling is, en dat is met dat te zien.

Waar kun je Errands vinden?

Errands is te vinden op: