Website Sv. Koningsschutters

Ik heb een aantal jaar geleden het beheer en design stokje voor deze website overgenomen van de toenmalige webmaster, mijn vader. Toen ik het stokje kreeg was het een handmatig gebouwde site zonder leden gedeelte gebouwd in tabelllen.

Hierna is er, in overleg met mijn vader, gekozen voor een wesite in Joomla met het standaard thema en een aangepaste header. Deze website heeft een tijdje naar tevredenheid gedraaid maar er was behoefte naar meer vanuit de vereniging. Ik heb toen, na aardig wat zoeken en vergelijken, gekozen voor Drupal als CMS.

Inmiddels draait de website alweer een paar jaar op Drupal en is het design meerdere keren aangepast. De volgende designverbouwing zit er ook weer aan te komen binennkort, als een ander project van de Koningsschutters is afgerond.

Update

Na een tijd op Drupal te hebben gedraaid is er besloten om vanaf nul te beginnen met de website, dit omdat het steeds lastiger werd om de website te beheren en omdat de vraag van de vereniging in de loop der tijd veranderd was. Nu is de site opnieuw gebouwd met Bolt als CMS en met een ander doel.